Altepe: ‘T2’de Danıştay kararına göre yolumuzu çizeceğiz’

Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı-Terminal arasında hayata geçireceği tramvay hattı projesi, ihaleyi kaybeden firmanın itirazı sebebiyle durduruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Danıştay’ın kararını belirterek, Danıştay’ın karar verdiği

Altepe: ‘T2’de Danıştay kararına göre yolumuzu çizeceğiz’

11 istasyonlu Kent Meydanı-Terminal T2 hattı projesini ihalesini kazanan Ultra Teknoloji firması çalışmalara başlamış, ancak ihaleyi kaybeden Öztimurlar Firması’nın itirazı üzerine çalışmalar durmuştu. Danıştay, ihaleyle ilgili henüz kararını vermediği için inşaat çalışması 2 haftadır yapılamıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, davaya hızlı bakması için Danıştay’a talepte bulunduklarının altını çizerek, “Danıştay’ın vereceği kararı bekliyoruz. Biz de o karara göre hareket edeceğiz. Danıştay şu anda inceliyor. Birkaç gün içinde kararın çıkacağını umut ediyoruz. Danıştay hangi firma yapacak derse o firmayla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X