Altepe: Tersine göçü başlatmak istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dağ yöresinde tersine göçü başlatmanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Altepe: Tersine göçü başlatmak istiyoruz

AYDIN KURMUŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yeniden yapılan Büyükorhan Merkez Camii, Cuma Namazı ile birlikte ibadete açıldı. Büyükorhan Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan caminin ilk yapıldığı andan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin destek olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan’ın bereketli, birlik ve beraberliğin ve manevi değerlerinin önde olduğu vurgulayarak, Büyükorhanlıların ilçeye ihtişamlı bir camii kazandırdıklarını söyledi.

Türkiye’nin büyüdüğünü, geliştiğini ve lider bir ülke olduğunu ifade eden Altepe, “Türkiye gelişiyor, değişiyor. Lider ülke olduğunu da her fırsatta gösteriyor. Komşularına da sahip çıkıyor. Bu milleti ve dini yok etmeye çalıştılar. Başarılı olamadılar. Bu millet var oldukça kıyamete kadar da başarılı olamayacaklar. Onun için birlik ve beraberliğimiz içinde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak bizim görevimiz. Her zaman sizlerle birlikte olduk. Her zaman da birlikte olacağız” diye konuştu.

HAYVANCILIĞA DESTEK

Türkiye’nin bereketli bir dönem geçireceğini ifade eden Başkan Altepe, her daim Büyükorhan’ın yanında olduklarını söyledi. Altepe, “Büyükorhan’dan desteğimizi hiçbir zaman eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Bu kalkınma ve gelişimimiz devam etsin. Bizler Büyükorhan’da hizmet için her şeyi yaptık. Bölgede hayvancılığa destek verip, kalkınma hamleleri yaparak tersine göçü başlatmak için çalışıyoruz. Bu dönem rahmet ve bereket dönemi. İnşallah ülkemiz için bereketli geçer” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de, camilerin ülkenin birlik ve beraberliğini simgelediğini ifade ederken, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise, Merkez Camii’nin Büyükorhan halkı, hükümet ve belediye işbirliğinde yapıldığını ifade ederek, hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X