Altepe: ‘Yapacak çok işimiz var’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa’nın her yönden kalkınmasını hedefleyen hizmetleri el birliği ile hayata geçireceklerini söyledi

Altepe: ‘Yapacak çok işimiz var’

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, 1 yıl süreyle encümen ve komisyonlarda görev yapacak meclis üyeleri belirlendi.

Belediye Meclisi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa’nın her yönden kalkınmasını hedefleyen hizmetleri el birliği ile hayata geçireceklerini ifade etti. Altepe, “Mustafakemalpaşa’nın eksiklikleri, ihtiyaçları belli. Yapacak çok işimiz var. Büyükşehir olarak, Mustafakemalpaşa’nın gelişimine büyük katkılar verecek projelerimiz var. Meclis üyelerinin ortaya koyacağı sinerji, hizmetlerin önünü daha çok açacaktır” dedi.

KAYNAKLARI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantıda, belediye meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Kurtulan, “Bize emanet edilen kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanacağız. İtibarımızı ve itimadımızı koruyarak Mustafakemalpaşa’ya Büyükşehir ile birlikte güzellikler katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X