Altepe’den bilardo resitali

Istakayı eline alarak adeta usta bilardoculara taş çıkartan Recep Altepe, ‘Bilardo bizim gençlik sporumuz. Bursa’ya böyle büyük bir organizasyon izlettiğimiz için çok gururluyuz’ dedi.

Altepe’den bilardo resitali

TOLGA ÖZTAŞ

 

Bursa’da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası’nın son gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe damgasını vurdu. 

Frederic Caudron ile Dick Jaspers arasında oynanan final maçı öncesi bilardo masasının başına Federasyon Başkanı Ersan Ercan ile geçen Başkan Altepe, gösteri maçında seyircilere adeta resital sundu. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Altepe, ‘Bilardo bizim gençlik sporumuz. Tabii o dönemler daha yaygındı. Bursa’nın her köşesindeki kahvelerimizde bilardo masaları vardı. Bizim gençliğimiz en büyük eğlencelerinden biriydi’ diye konuştu.

ZAMANLA İLGİ AZALDI

Başkan Altepe bilardo sporuna zamanla ilginin azaldığını söylerken, ‘Fakat zamanla televizyon ve bilgisayar ile ilgi azaldı. Ancak biz istiyoruz ki gençlerimiz evden çıksın, bilgisayar başından kalksın ve spor yapsınlar. Bu kapsamda Bursa’da böyle güzel organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu organizasyonun verdiği fırsatla sayın Bilardo Federasyon Başkanımız Ersan Ercan’dan biraz taktik aldık ve güzel bir maç yaptık kendisiyle. Amacımız sporu ve bilardoyu sevdirmekti ve bu kapsamda çok keyifli bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu şampiyonaya katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

ERCAN’DAN TEŞEKKÜR

Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise, ‘Gönül isterdi ki bir Türk sporcusunu finalde görelim ama tüm sporlarda olduğu gibi bilardoda da yenmek ve yenilmek var. Çok güzel ve kaliteli bir organizasyon oldu. Bursalı bilardo severler bilardoya doydular. Bilardo sevdalısı Belediye Başkanı Recep Altepe’ye çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bu organizasyon tüm Türkiye’ye örnek olur’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X