Altepe’den gençlere öğütler

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği tarafından Bayezıd Paşa Medresesi’nde düzenlenen söyleşiye konuk oldu. Başkan Altepe, TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz’un moderatörlüğünde gerçekleştirile

Altepe’den gençlere öğütler

Başkan Altepe, Bursa’da yaşamanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Ne kadar şükretsek az, böyle güzel bir şehirde ve ülkede yaşıyoruz, böyle büyük bir ecdadın torunlarıyız. Üzerimizde büyük bir sorumluluk ve misyon var. Ben böyle gördüm, çocukluğumdan beri hep koşturma halinde, sosyal hayatın içinde oldum. Çocuk yaşlarımdan beri büyükleri dinlemek, bu tür toplantılara gitmek ve orada büyüklerden bir şey öğrenebilmek, onların anılarını ve tavsiyelerini dinlemek gerçekten benim için en büyük zevkti…” diyerek enerjisinin ve dinamik çalışma temposunun sırrını paylaştı.

Başkan Altepe, 9 yaşındayken Necip Fazıl’ın toplantılarına gittiğini belirterek, “Şimdi 58 yaşındayım, 49 senedir Bursa’da ne kadar önemli etkinlik varsa hep katılmaya çalıştım. Her zaman şunu gördüm, hep liderler çok çalışıyor, koşturuyor. Sorulduğu zaman anlatacak şeyimiz olması lazım. İnsanların önünü açmamız lazım. Bizler bugün varız, yarın yokuz, bir saat sonra ne olacağımız belli değil… Buralara gelen insanlara iyi bir miras bırakmak, iyi hizmet göstermek ve bunu devam ettirmek lazım. Önde giden adamın hep koşması gerekiyor, hep bunu gördük” diye konuştu.

İNSANLIĞA HİZMET ETMEK GÜZEL

Bursa’da yapılan her işin örnek olduğunu da hatırlatan Altepe, insanla ve toplumla ilgilenmenin önemini vurguladı. Bursa’nın kültür ve medeniyetin merkezi olduğuna değinen Başkan Altepe, “Bizim her alanda sorumluluk duymamız, şehirle, insanlarla ve çevremizle ilgilenmemiz zaten görevimiz. Hedefleriniz doğrultusunda güzel işler ortaya koyabilmek, insanlığa hizmet edebilmek güzel bir durum” dedi.

Gençlerin sorularını da cevaplayan Başkan Altepe’ye, programın sonunda plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X