Altepe’ye ‘Sandıkların Başpehlivanı’ kemeri

Kent Kültürü Derneği ve Uludağ OSB, son 30 yılda 3 dönem ve üzeri sandıktan çıkarak siyaset, spor ve ekonomi alanlarında Bursa’ya hizmet edenlere Kırkpınar’a atfen “Bursa’da Sandıkların Başpehlivanları” kemeri verecek.

Altepe’ye ‘Sandıkların Başpehlivanı’ kemeri

Organizasyon, Kent Kültürü Derneği Başkanı sosyolog Mutlu Çınar ve Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın’ın girişimleriyle Eylül ayında gerçekleşecek.

Projenin ilk kemeri;  24 yıldır meclis üyesi, Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Bursa’ya hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye verildi. Altepe’nin kemeri,  OLAY TV’de yayınlanan Uluşehrin Vizyonu programının bitiminde Kent Kültürü Derneği Başkanı Mutlu Çınar, Uludağ OSB yönetim kurulu üyeleri Murat Zaim, Ferruh Duşbudak  ve OSB Müdürü İlker Er tarafından takdim edildi.

Kemer verilecek isimler arasında, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Faruk Çelik, Altan Karapaşaoğlu, Ertuğrul Yalçınbayır, Turhan Tayan, Hüseyin Şahin, İsmet Büyükataman, Mustafa Dündar, Mustafa Bozbey, Alinur Aktaş, Yener Acar, İrfan Tatlıoğlu da var.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X