Altepe’ye sürpriz doğum günü partisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BAL-GÖÇ’ün 30. kuruluş yıldönümü gecesinde, kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Altepe’ye sürpriz doğum günü partisi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) 30. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Gecede Başkan danışmanları Taha Aydın ve Fahreddin Yıldırım’ın da kendisine eşlik ettiği Başkan Altepe, Hilton Otel’de düzenlenen programda, Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları aşan hizmetlerinden bahsetti.

GEÇMİŞTEN ÖRNEK VERDİ

Balkanların Bursa için çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, Bursa ve Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Balkanlarda gerçekleştirilen çalışmalarından örnekler vererek, “Büyüklüğüyle, 30 yıllık dolu dolu mücadelesiyle hem Bursa ve Türkiye’de hem de Balkanlarda kendisini kabul ettiren BAL-GÖÇ’ün 30. yılını kutluyor, nice başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

SAŞKINLIK VE SEVİNÇ

Konuşmasının ardından masasına gelen sürpriz doğum günü pastası ise Başkan Altepe’ye şaşkınlığı ve sevinci bir arada yaşattı. BAL-GÖÇ’ün 30. kuruluş yıldönümü gecesinde, kendine yapılan doğum günü sürprizi ile duygusal anlar yaşayan Başkan Altepe, 17 Ocak olan doğum gününü, sürpriz pastasını keserek kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X