Altıeylül 24 Saat Hizmette

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde kırsal ve merkez mahallelerde yol açma ve tuzlama yaptı.

Altıeylül 24 Saat Hizmette

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde kırsal ve merkez mahallelerde yol açma ve tuzlama yaptı. Yağan kar yağışı sonrasında Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hem kırsal da hem de merkezde hummalı bir şekilde kar küreme çalışması ve devamında tuzlama yaptı. Ekipler sabaha kadar çalıştı. Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gece saat 00.30’da ekiplerin başındaydı. Başkan Kafaoğlu Sıvatpınar, Kiraz ve Taşkışla Mahallerinin bulunduğu bölgelerde yapılan kar küreme çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı ve daha sonra merkezde bulunan Sütlüce, Yıldız ve Dinkçiler Mahallerinde yol açma ve tuzlama ekiplerini ziyaret etti. Özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Başkan Kafaoğlu yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı. Başkan Kafaoğlu çalışmalarla ilgili olarak, “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri durmaksızın çalışıyor. Kiraz Mahallesi üç mahalleden oluşuyor. Şimdi buradaki ekibin başındayız. 4 ekibimiz çift vardiyeli çalışıyor. Vatandaşlarımız mağdur olmasın, ulaşımın önündeki engelleri kaldırıyoruz. Hasta veya ilçeye gelmek isteyen vatandaşlarımız oluyor bu kapsamda gece-gündüz demeden, sabahı beklemeden 4 ekibimiz farklı bölgelerde çalışıyor. Altıeylül çalışıyor, Altıeylül uyumuyor. Büyükşehrin ekipleri de başka hatlarda çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu. Merkezde devam eden kar küreme ve tuzlama ekiplerinin de faaliyetlerini yerinde inceleyen ve burada bir değerlendirme yapan Başkan Kafaoğlu “Kırsal mahallerde 4 ayrı ekip, merkezde de 2 ekip çalışıyor. Ekiplerimiz dik ve yüksek rampalarda çalışıyor. Bekolayder önden yolu açıyor, arkadan da tuzlama aracı tuzlama yaparak buzlanmanın önüne geçiyoruz. Dik yollarda ve rampalarda vatandaşlarımız zorluk çekmesin araçları ile çıkabilsinler diye tuzlama faaliyetleri iki koldan devam ediyor. Saat gecenin yarısı Altıeylül uyumuyor, 7/24 hizmete devam ediyor” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk ise, “Meteorolojik verilerden sonra gündüzden hazırlıklarımızı yaptık, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile görüşerek hatları paylaştık ve Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak Konakpınar, Savaştepe ve Pamukçu hattında konuşlandık. Hava yağışı ile birlikte ekiplerimiz çalışıyor. Susurluk hattı bölgesinde yer alan Kürse, Karakaya ve Gökçeören hattında da çalışmalar devam ediyor. İş makineleri, greyderler, bekolayderler çalışmasını sürdürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X