Altıeylül’de Konteynır Değişimi

Altıeylül Belediyesi’nin ‘Temiz Yüzleri’ vatandaşın mutluluğu için hizmete devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, 800 metre küplük konteynırları kul…

Altıeylül’de Konteynır Değişimi

Altıeylül Belediyesi’nin ‘Temiz Yüzleri’ vatandaşın mutluluğu için hizmete devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, 800 metre küplük konteynırları kullanıma sunuyor. Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni bir hizmete daha imza attı. Hali hazırda kullanılan, 2 adet 400 metre küplük konteynırlar aparman sakinlerinin de rızası ile alınıp metre küplük yeni konteynırlar ile değiştiriliyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunun Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey “Katlı yerleşimden ziyade, dağınık yerleşimin görüldüğü kırsal mahallelerimizde kontrollü olarak, bizzati yaptığımız yer belirlemeleriyle konteynır yerleştirme işlemlerini bitirdik. Öncelikle yaptığımız durum tespitimizde merkez 13 mahallede birbirine yakın yerlerde olan çift konteynırları tespit ettik. Vatandaşlarımızın da rızasını alarak, plansız olarak yerleştirilmiş, hem iş gücünü, hem de zamanı ikiye katlayan, üstelik eski ve yıpranmış durumda olan 400 metre küplük çift konteynırların yerine yeni 800 metre küplük konteynırlarımızı yerleştirdik. Kent estetiği açısından da, kaldırımlardaki gereksiz işgaliyenin önüne geçmiş olduk. Vatandaşımız bu hizmetten fazlasıyla memnun olduklarını belirtiyorlar. Bizler Altıeylül’ün Temiz Yüzleri olarak, temiz bir çevre, temiz bir Altıeylül için hizmete devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X