Altın alacaklar dikkat!

Altın fiyatları doların değer kazanmasından dolayı bugün son bir ayın en düşük seviyelerini görürken, kayıplara FED yetkililerinin Nisan ayında yapılacak toplantıda faizlerin artırılabileceğine dair açıklamaları da katkıda bulundu.

Altın alacaklar dikkat!

Altın fiyatları bugün son bir ayın en düşük seviyelerini gördü. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.5 düşerek 1,209.85 dolardan işlem görürken, seansın erken saatlerinde 1,208.90 dolara kadar gerileyen fiyatlar 23 Şubat’tan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

 

PİYASADA BUGÜN

 

Cuma günü oldukça düşük hacimle seyreden altının gramı, haftayı 112,56 liradan tamamladı. Gram altın şu sıralarda önceki kapanışa göre yatay seyirle 112,55 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı’da şu dakikalarda çeyrek altın 185 liradan, Cumhuriyet altını 753 liradan satılıyor. Analistler, altının gramında 113 liranın direnç ve 112,00 liranın önemli destek seviyesi olarak takip edileceğini belirtiyor.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X