‘Altın çağımızı yaşıyoruz’

Kertenkele dizisiyle ekrana gelen güzel oyuncu Eda Özerkan, dizi ve sinema sektörünün son yıllarda en güzel dönemini yaşadığını söyledi.

‘Altın çağımızı yaşıyoruz’

AĞLAMANIN HİÇ ANLAMI YOK

Manken ve sunucu olarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden Eda Özerkan, ekrandaki dizi enflasyonunun ve birbiri ardına vizyona giren filmlerin genç oyunculara fırsatlar tanıdığını söyledi. 

Rol aldığı ‘Kertenkele’ dizisiyle şöhretin zirvesine ulaşan Özerkan, ‘Bence her iki sektör de altın çağını yaşıyor. Sinema salonları dolu, insanlar dizilere göre akşamlarını programlıyor. Bence ağlamanın anlamı yok’ dedi.

 

ALTINCI HİSSİME GÜVENİRİM

Proje seçimleri yaparken en büyük yardımı altıncı hissinden aldığını söyleyen Eda Özerkan, hislerine çok güvendiğini belirtti. Özerkan, ‘Altıncı hissime danışmadan hiç bir işi kabul etmem. Ama bunun yanı sıra senaryo da çok önemli. Gelen senaryoyu izleyici gözüyle okurum. ‘Ben bu diziyi izler miydim?’ diye sorarım kendime. Okurken sahneleri gözümde canlandırdığımda benim için olay bitmiştir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X