Altın kalpli Kenan

Yardıma muhtaç çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için düzenlenen Minik Kalpler İçin Elele Derneği’nin balosunda gönüllü olarak sahneye çıkan Kenan Doğulu, bu hareketiyle yine kalpleri fethetti.

Altın kalpli Kenan

MERKEZE İSMİ VERİLECEK

Minik Kalpler İçin Elele Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği bağış balosu İstanbul’da gerçekleşti. Geçirdikleri travmalardan dolayı suça eğilimli çocukların rehabilitasyonu için Tekirdağ Kapaklı’da inşa edilen Çocuk Destek Merkezi’ne katkı sağlamak için düzenlenen gecede Kenan Doğulu gönüllü olarak sahne aldı. Önümüzdeki yıl açılması planlanan merkeze, geçen yıl da aynı baloda ücretsiz sahne alan ve projenin başlamasını sağlayan Kenan Doğulu’nun ismi verilecek. 

KIRMIZIGÜL EŞİYLE KATILDI

Kenan Doğulu’nun yanısıra birçok ünlünün ilgi gösterdiği baloya türkücü Zara ve bir süredir yurtdışında bulunan Mahsun Kırmızıgül de katıldı. Gecede Los Angeles’ta evlendiği, aynı zamanda Mika- Der üyesi olan avukat eşi Ece Binay’la boy gösteren Kırmızıgül, ‘Her zaman Mika-Der’in yanındayız’ dedi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan, balodan 1 milyon TL gelir elde edildiğini, Çocuk Destek (Rehebilitasyon) Merkezi’nin maliyetinin ise 5 milyon TL olduğunu söyledi.

Zara davete, konservatuvardan hocası Neriman Altındağ Tüfekçi’nin hediyesi olan 50 yıllık elbiseyle geldi. Zara, ‘Eskinin her şeyini özlüyoruz’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X