’Altın Kardeşliği’ Projesinde Sandalye Sayısı 15’e Ulaştı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün ’Altın Kardeşliği’ isimli mavi kapak toplama projesinde elde edilen sandalye sayısı 15’e ulaştı. Bartın İl Emniyet…

’Altın Kardeşliği’ Projesinde Sandalye Sayısı 15’e Ulaştı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün ’Altın Kardeşliği’ isimli mavi kapak toplama projesinde elde edilen sandalye sayısı 15’e ulaştı. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ‘Kapaklar Umuda Dönüşsün’ sloganı ile hazırlanan Altın Kardeşliği isimli proje büyük bir coşku ile yürütülürken, projeye destekler de her geçen gün artarak devam ediyor. Altın Kardeşliği isimli projenin uygulanmasına başlandığı 15 Ağustos 2014 tarihinden bugüne kadar toplanan plastik kapaklar engelli vatandaşlara umut oluyor. Proje etkinlikleri kapsamında bu zamana kadar yapılan çalışmaların sonucunda 15’inci sandalyede ihtiyaç sahibine takdim edildi. Çalışmalar kapsamında bu zamana kadar 14 sandalye temin edilip, engelli vatandaşlara teslimat yapılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X