Altın kızlar!

Gürsu Belediyespor’un başarılı taekwondocuları Sümeyye İloğlu, Gülsüm İnan ve Filiz Ögel ile antrenörleri Ümit Kulak, derecelerini OLAY Spor’a anlattı.

Altın kızlar!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor kenti olma yolunda son sürat ilerleyen Bursa’da, amatör branşlarda alınan başarıların ardı arkası kesilmiyor. 2008 yılında kurulan Gürsu Belediyespor’da taekwondocu Sümeyye İloğlu, şubat’ta Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda, mart’ta Türkiye Üniversiteler Şampiyonası’nda ve eylül’de Samsun’da Grand Prix Olimpiyat barajına girme yarışlarına katılma hakkı kazanarak Türkiye’nin gündemine oturdu.

Hocası Olimpiyat bekliyor!

95 sporucusuyla Gürsu’da Hareketli Yaşam Merkezi’nde antrenmanlarını sürdüren Gürsu Belediyespor’u antrenör kardeşler Ümit ve Uğur Kulak çalıştırıyor. Spocularının Olimpiyat’lara gideceğini iddia eden antrenör Ümit Kulak, ‘Son yıllarda Sümeyye İloğlu, Gülsüm İnan ve Filiz Ögel önemli başarılar elde etti. En başta Sümeyye olmak üzere ben bu 3 kızımdan da ilerleyen zamanlarda kesin olarak Olimpiyat’lara katılmasını bekliyorum’ dedi.

Kızlar oldukça iddialı!

OLAY Spor’a beraber bir açıklama yapan altın kızlar Sümeyye İloğlu, Gülsüm İnan ve Filiz Ögel, ‘Antrenörlerimiz Ümit ve Uğur Kulak hocalarımızla çok sıkı çalışmalar yapıyoruz. Hepimizin hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılarımız var. Henüz en büyüğümüz 20 yaşında. Önümüzdeki Olimpiyatlar olmasa bile bir sonraki Olimpiyatlara üçümüz beraber gitmek ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz’ dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X