Altın madalyasını Başkan Aktaş’a getirdi…

8. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda zirveye çıkan Hatice Kübra İlgün, Olimpiyat öncesi moral buldu… Şampiyon tekvandocuyu kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyespor’un diğer branşlarda da büyük başarılara imza atacağını ve kulübün ülkemize örnek sporcular yetiştirdiğini belirtti.

Altın madalyasını Başkan Aktaş’a getirdi…

Hırvatistan’da gerçekleştirilen 8. Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda 57 kiloda altın madalya kazananan Büyükşehir Belediyesporlu Hatice Kübra İlgün, başarısını Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la paylaştı.

Başkan Aktaş, yeni tip koronavirüs salgını öncesinde Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmayı garantileyen ve salgın döneminde 8 ay sonra ilk kez çıktığı tatamide yine altın madalya kazanan başarılı tekvandocuyu elde ettiği dereceden dolayı kutladı.

Başkan Alinur Aktaş, Zagreb’te düzenlenen organizasyondan 2 Olimpiyat şampiyonu Jade Jones’u yenerek altın madalyanın sahibi olan Hatice Kübra İlgün, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer ve tekvando başantrenörü Fikret Temuçin’i makamında ağırladı.

YENİLERE GELECEK
2021 yılında yapılacak olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil edecek olan İlgün’ün şampiyonluğunu kutlayan Aktaş, 21 branşta faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyespor’un diğer branşlarda da büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyespor’un Türk sporuna yaptığı katkılara da değinen Aktaş, kulübün ülkemize örnek sporcular yetiştirdiğini belirtti. Hatice Kübra İlgün de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kendisini verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X