Altın tekmeler!

Büyükşehir Belediyespor Uluslararası Karate Turnuvası’nda heyecan sona ererken, 830 sporcu arasından dereceye girenler ödüllendirildi.

Altın tekmeler!

6 ülkeden toplam 830 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Büyükşehir Belediyespor Uluslararası Karate Turnuvası’nda kata ve kumite dallarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. 

Atatürk Spor Salonu’nda 2 gün süren organizasyonda 184 sporcu madalya sevinci yaşadı. Türkiye’nin yanısıra Portekiz, Kuveyt, Azerbaycan, Filistin ve Başkurdistan’dan sporcuların katıldığı organizasyonun ilk gününde minik ve yıldızlar kata ile kumite müsabakaları yapılırken, ikinci gün genç ve ümit sporcular tatamiye çıktı. Nefes kesen organizasyonda sporcular kürsü için kapışırken, dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Engellilere Tekerlekli Sandalye

Öte yandan seremoni sonrasında Bursa’daki küçük Karateciler, harçlıklarını birleştirerek aldıkları 4 adet tekerlikli sandalyeyi mini bir törenle Bursa Kızılay Şubesi temsilcisine teslim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X