Altınordu’da İftar Programı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Altınordu Belediyesi öncülüğünde iftar programı düzenlendi. Altınordu Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Çadırında…

Altınordu’da İftar Programı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Altınordu Belediyesi öncülüğünde iftar programı düzenlendi. Altınordu Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Çadırında düzenlenen iftar programına Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Erkan Türker, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayına ulaştıkları için sevinç içinde olduklarını ifade eden Altınordu Beldiye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan ayı boyunca iftar çadırları ve mahalle iftar programları ile vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Bereket ayı olan Ramazanı el birliği içeresinde yaşayacaklarını vurgulayan Tekintaş, “Ramazan ayını hep birlikte el ele vererek yaşayacağız. Bu ayda fakirlerimizin kollandığı, sofrasında ekmeği olmayanlara zenginlerin katkı sağladığı bir ay olacaktır. Bunun için Altınordu Belediyesi olarak kuru gıda yardımı vermeye devam edeceğiz. Çadırımız 30 gün açık olacak ve evi olmayan, yemek yapma durumu olmayan ailelerimize kapımız açık olacak” dedi. Düzenlenen iftar programı dualar eşliğinde sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X