Altınova’da Yol Hamlesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Altınova’da; Ayvalık Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol hamlesi tüm hızıyla sürüyor…

Altınova’da Yol Hamlesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Altınova’da; Ayvalık Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatlarıyla başlatılan çalışmalar kapsamında; Cunda, Çamlık-Laka ve Sarımsaklı yollarının asfaltlanması ve onarım çalışmaları sürerken, belediye bünyesindeki Fen İşleri ekiplerinin Altınova’da da eski Sahil Yolu bölgesinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürmesi ise dikkatlerden kaçmıyor. 5 kilometrelik sahil yolunun eski Altınova’nın eski Belediye Başkanı Asım Sürer tarafından gecekondu önleme bölgesine kadar getirdiği noktadan başlatıldığı bildirilirken, çalışmalarda kilit taş döşemesinin de yapılmaya başlandığı gözleniyor. Çalışmalarda; yaklaşık 20 bin metrekare alanda kilit taş döşemesinin yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X