Altınşehir’in gururu

İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda düzenlenen milli takım seçmelerinde 2 birincilik, bir ikincilik alan Özel Altınşehir Koleji öğrencisi Efe Turan, yüzleri güldürdü.

Altınşehir’in gururu

İstanbul’da gerçekleştirilen yüzme yarışlarında Özel Altınşehir Koleji öğrencisi Efe Turan elde ettiği derecelerle gurur verdi.

17-18 Aralık tarihleri arasında İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Milli Takım Seçme yarışmalarında Bursa ekibi 11. sınıf öğrencilerinden Efe Turan, 2 birincilik, 1 ikincilik alarak önemli bir başarıya imza attı.

KÜRSÜYE ALIŞTI

Yarışlar sonunda Turan, bin 500 metre serbestte ve 400 metre serbestte Türkiye birincisi ve 200 metre serbestte de Türkiye ikincisi olarak milli takıma girmeye hak kazandı. Efe Turan, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası ve Balkan Gençler Yüzme şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek. Özel Altınşehir Koleji okul yönetimi de İstanbul’da ettiği dereceler nedeniyle başarılı öğrenciyi kutlarken, başarılarının devamını diledi.

Özel Altınşehir Koleji kurucuları Umut Gökçe ve Erol Turan başarılı olan sporcuları Efe Turan’ı kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X