Altınşehir’in ünlü konukları

Altınşehir Koleji’nde düzenlenen söyleşiye konuk olan popçu Soner Arıca, birlikte düet yaptığı minik solist Kuzey Köker’le ilgi odağı oldu.

Altınşehir’in ünlü konukları

KUZEY’İ YANINDAN AYIRMADI

Soner Arıca, Barış Manço anısına ‘Arkadaşım Eşek’ şarkısında düet yaptığı 5 yaşındaki Kuzey Köker’le dün Bursa’daydı. Altınşehir Koleji’nin konuğu olan ikili, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Etkinlikte Soner Arıca’dan daha çok ilgi gören Kuzey, çocukların sevgilisi oldu. Kuzey, bir öğrencinin büyüyünce ne olmak istediği sorusuna verdiği; ‘itfaiyeci’ cevabıyla güldürdü. 

EN İYİ BEŞ KİŞİDEN BİRİYİM

Söyleşi öncesi soluğu Botanik Park İskender Efendi Konağı’nda alan Soner Arıca, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni yılın ilk şarkısını 1 Ocak’ta müzikseverlerle buluşturacağını belirten Arıca, iddialı konuştu. Kendini ‘Türkiye’deki en iyi beş şarkıcıdan biri’ olarak gören sanatçı, ‘Sahnede çok iyiyim. Bu konuda mütevazı olmayacağım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X