Altıntaş Sosyal Tesisi açılışa gün sayıyor

Mudanya’nın Altıntaş Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atılan çok amaçlı sosyal tesis tamamlanmak üzere.

Altıntaş Sosyal Tesisi açılışa gün sayıyor

ÖMER BİLİK

Bölgede 2 bin 150 metrekarelik arsada 230 metrekare kapalı alandaki 2 katlı sosyal tesisin elektrik ve su aboneliklerinin yapılmasının ardından açılması bekleniyor. Tesisisin birinci katında düğün salonu, ikinci katında ise 5 odalı sağlık ocağı, muhtarlık odası ve tuvaletler yer alıyor.

MALİYETİ 1 MİLYON LİRA

Yaz aylarında nüfusun 2 binlere ulaştığını söyleyen Mahalle Muhtarı Hüseyin Bayram, tesisin bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığını ve 1 milon 1 yıl içerisinde sosyal tesis binamız bitirilip 1 milyon liraya mal olduğunu belirtti. Muhtar Bayram, ‘Tesisimiz mahallemize yakışır bir tesis oldu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe bu tesisi mahallemize kazandırıp isteğimize karşılık verdiği için kendisine ve tüm daire başkanları ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra mahalle sakinlerimiz tozun toprağın içerisinde değil de güzel bir tesiste cemiyetlerini kapalı alanda yapacaklar’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X