Altıntaş’a köy konağı

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıları dinleyip, yapılacak hizmetlerle ilgili incelemelerde bulunuyor.

Altıntaş’a köy konağı

OSMAN SAK

 

Altıntaş Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tatlıoğlu, meydanda bulunan 2 adet eski köy konağının  yıpranmış olduğunu belirterek, “Bunları tamir etmek yapmaktan daha maliyetli bir iş. Bunları yıkarak, gasilhane, tuvaletler, lokal, kahvehane, misafirhane gibi bölümlerin bulunduğu güzel bir köy konağı yapacağız. Bunu yaparken de cami cevresi, köy meydanı ve pazar yerini de düzenleyeceğiz. Altıntaş meydanı gerek mimarisi, gerekse peyzaj düzenlemesi ile örnek bir çalışma olacak” dedi.

Mahalle muhtarı Ali Akın da,“Köyümüzün ortak binaları çok yıprandı ve kullanılamaz duruma geldi. 2004 yılında yeni camimizin  yapılmasının ardından hem cami çevresi, hem köy meydanı bu binalar yüzünden kötü bir görünüme büründü. Mahallemize güzel bir konak kazandıracağı için başkan Tatlıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X