Alto’dan 700 Aileye Gıda Yardımı

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), ilçede yapılan çalışma sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi 700 aileye, gıda yardımında bulundu. Ramazan ayı kapsamında y…

Alto’dan 700 Aileye Gıda Yardımı

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), ilçede yapılan çalışma sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi 700 aileye, gıda yardımında bulundu. Ramazan ayı kapsamında yapılan gıda yardımı ile ilgili olarak konuşan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Ramazan ayı içerisinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarını oda meclis üyeleri tarafından dağıtıldığını söyledi. Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma duygularının harekete geçmesi anlamında çok özel bir yerinin olduğunu belirten Saka, “Rahmet ve bereketin bol olduğu, birlik ve beraberlik duygularının daha yoğun yaşandığı iyiliklere vesile olan Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımlarımızı ulaştırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle odamız adına, tüm vatandaşlarımızın Ramazan’ını kutluyor ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını sağlık, mutluluk ve refah içinde geçirmelerini diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X