Altun ekibini tanıttı

Bursa Barosu’nda 8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde başkan adayı Gürkan Altun çalışma arkadaşlarını kamuoyuna tanıttı.

Altun ekibini tanıttı

AYKUT GÜNGÖR

 

Altun, yönetim ve diğer kurulları oluştururken, yönetim kurulu tecrübesi olan, baro komisyonlarında, hukuk dernekleri ile diğer stk’larda aktif çalışan en az ikişer kişi olmasına özen gösterdiklerini, ayrıca pozitif ayrımcılıkla en az 4 kadın düşünürken 5 kadınla eşitliği sağladıklarını ifade etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Altun, hukuksuz soruşturmaların önünde sonunda AİHM’e gideceğini, sırf usul kurallarından hareketle ceza alması gerekenlerin bile aklanacağını kaydetti. 

Altun, önceden beri kendilerini mevcut iktidara muhalif grup olarak lanse ettiklerini belirterek, “Bizim derdimiz iktidarı elinde bulunduran herkesle. Çünkü bütün hükümetler, hukuku kendilerine göre uygulama ve uyarlama çabası içindeler” dedi.

Altun’un yönetim kurulu, Onur Yavuz, Atila Atik, Metin Öztosun, Yener Poroy, Hüsniye Altın Yeşil, Ebru Piri Kaya, Aslı Evke Yetkin, Sefer Bülent Yaylalı, Burcu Ergün, Buket Gülçin Özel’den oluşuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X