‘Altyapı kurumları hizaya çekilmeli’

Nilüfer Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Nilüfer Barış Meclisi’nde gerçekleşti. Birçok madde ve önergenin karara bağlandığı toplantıda Nilüfer Belediyesi’nin aylık faaliyetleri de Başkan Bozbey tarafından meclis üyelerine anlatıldı.

‘Altyapı kurumları hizaya çekilmeli’

Başkan Bozbey, Nilüfer’deki asfaltlama çalışmaları ile ilgili yapılan çalışmaları anlatırken konuda altyapı kurumları ile yaşanan sorunlara bir kez daha dikkat çekti.

Kurum olarak asfalt çalışması yapmadan önce tüm altyapı kurumlarına yazı yazarak çalışma programını sorduklarını söyleyen Bozbey şöyle devam etti:

“Ona göre plan yapıyoruz ama birkaç ay sonra altyapı kurumları bize sormadan bölgede kazı yapıyor ve bizim yaptığımız asfalt perişan oluyor. Vatandaş sürekli bizi suçluyor. Bu anlamda çalışan tüm altyapı kurumlarını meclis olarak kınıyorum, yazıklar olsun. Çok zengin ülke değiliz ve sokağa atılacak milyonlarımız yok. Tüm meclisi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Bu kurumların hizaya çekilmesi gerekiyor. Ya yapmayacaklar ya da yerel yönetimlerle birlikte hareket edecekler. Önerilerimizin hiç birini dikkate almıyorlar” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X