Altyapı ve asfalt çalışmaları tam gaz

İznik cadde ve sokaklarında sürdürülen altyapı ve asfaltlama çalışmalarında ortaya çıkar eksiklerin birkaç koldan giderildiğini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokak yollarında asfaltlama ve düzenleme

Altyapı ve asfalt çalışmaları tam gaz

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Yeşil Cami Mahallesi’nin bir kısmında sokakları yeniden dizayn ettiklerini söyledi. 

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları, Selçuk Mahallesi Mahmut Sokak’ta kilitli parke taşı döşemesinin yanı sıra Kılıçaslan Caddesi’nde BUSKİ ekipleri çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Sargın, “Bu yıl 18-19 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası İznik Ultra Maratonu var. Önceliklerimiz ana caddelerin yanı sıra yarış olan güzergahları bitirmek olacaktır. Ayrıca ekiplerimiz mahalle ve sokaklarda Doğalgaz, Kanalizasyon ve yağmur suyu giderleri biten yerlerde çalışmaları sürdürüyor ‘ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X