Altyapıların yıldızı!

Mavi beyazlı kulübün menajeri Cüneyt Dalkılıç, ‘Arabayatağıspor’a geldiğimde buradaki başarının tesadüf olmadığını gördüm. Bursa’ya damga vurmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Altyapıların yıldızı!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’daki yerel liglerde elde ettiği başarılarla yetinmeyen ve Türkiye şampiyonalarına damga vuran Arabayatağıspor’da menajerlik görevini sürdüren Cüneyt Dalkılıç, başarı hiyâkesini ve hedeflerini OLAY Spor’a anlattı. Yaklaşık 10 yıldır Bursa futbolunu yakından takip etiiğini belirten Dalkılıç, ‘Genelde altyapıda 2002-2005 doğumlu sporcularda önemli bir portföyüm var. Resmi olarak 1 yıldır Arabayatağıspor’da çalışıyorum. Başkanlar Ekrem Senal, Süleyman Durak ve Mehmet Güleç’e çok teşekkür ediyorum. Bursa’nın en büyük amatör takımında bana bu şansı verdiler. Benim gelişimime çok büyük katkıları oldu’ dedi.

HEDEF PROFESYONEL OLMAK

Gelecekteki hedeflerinden de bahseden menajer Cüneyt Dalkılıç, ‘Kendime çok fazla güveniyorum. Arabayatağıspor olarak bu sene henüz oynanmayan 2 kategori hariç tüm takımlarımızla Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösterdik. Hedefimiz tabii ki yine Türkiye şampiyonlukları kazanarak Bursa’nın adını duyurmak. Bunu başaracak çok özel bir teknik ekibe ve futbolcu kardosuna da sahibiz. Kendim de edindiğim birikimlerle bir adım ileriye giderek profesyonel takımlarda görev almayı hedefliyorum. Önceliğimiz tabii ki Bursa’nın profesyonel takımlarına faydalı olmak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X