Altyapısı biten yollarda sıcak asfalt çalışması

Yenişehir’de ilçeye bağlı köylerde yapılan içme suyu, kanalizasyon, altyapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Altyapısı biten yollarda sıcak asfalt çalışması

Çayırlı Mahallesi’ne yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “İnegöl yolu ile Çayırlı Mahallemizin arasında kalan yaklaşık 1 kilometrelik alanı sıcak asfalt yapmıştık. Şimdi de Çayırlı Mahallemiz ile Akçapınar Mahallemizin 3,5 kilometrelik alanını zemin çalışması temel malzemesi ve sıcak asfaltı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Çayırlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarı, “Mahallemize 3 yıl önce sıcak asfalt ve meydan düzenlemesi yapılmıştı. 3 yıl sonra yol genişletme, alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarının yapılması bizleri memnun etti. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Yenişehir Belediye Başkanımıza ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X