Amacım kalıcı olmak

‘İkimizin Yerine’nin Bursa galası için dün akşam Kent Meydanı AVM’ye gelen Özcan Deniz, arşiv niteliğinde filmler yapma gayretinde olduğunu söyledi.

Amacım kalıcı olmak

70 YAŞIMDA ANLAYACAĞIM…

Özcan Deniz, başrolünü Nurgül Yeşilçay’yla paylaştığı, aynı zamnda yönetmenliğini ve senaristliğin de üstlendiği ‘İkinci Şans’ filminin Bursa galsı için dün akşam Kent Meydanı AVM’deydi.

Özellikle kadınlardan büyük ilgi gördüğü galada alkışlar arasında seyircisin selamlayan Deniz, ‘Türkiye’de herşey çok çabuk tüketiliyor. Benim derdim arşiv niteliğinde birşeyler yapmak. Bunu başarabiliyor muyum, şimdilik bilmiyorum. Sanırım 70 yaşıma geldiğimde anlayacağım’ dedi.

SIRADA KORKU FİLMİ VAR

Bursa’nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Özcan Deniz, ‘Bursa’yı kendim için hep uğurlu bulurum. Hangi filmim içn buraya gelip geri dönsem gişe rakamları değişir’ dedi. İkinci Şans filmi vizyon hazırlığındayken bir film daha çektiğini belirten Deniz, ‘Bu sefer korku filmi çektim. Onu seneye izleyeceksiniz’ dedi. 

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X