Amacımız esnaf ve sanatkara destek

Mustafakemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi takiplerin hızlandırılmasıyla risk grubundaki 6. sıradan 4.sıraya indi.

Amacımız esnaf ve sanatkara destek

SEZGİN EREN

 

440 üyesiyle ilçe esnafına hizmet veren kooperatifin başkanı İsa Oruç, alacakların üç yıl içinde 863 bin TL’den 517 bin TL’ye düşürüldüğünü ifade etti. Kooperatif aracılığı ile 8 milyon 792 bin TL’lik kredi kullanımında kefalet gösterdiklerini kaydeden Oruç, bunun yanında esnaf başına 75 bin TL olan kredi limitinin 100 bin TL’ye yükseltildiğini söyledi. Oruç, “Bundan sonraki hedefimiz risk grubunda bulunduğumuz 4. sırayı 1. sıraya düşürerek, esnaf ve sanatkarımıza hak ettikleri kredi için kefalet verebilmektir” dedi. 

Kooperatif binasına yapılan iç ve dış cephe giydirmeleriyle yeni bir çehre kazandırıldığını kaydeden Oruç, ‘Kooperatif binamızın dış cephesini alüminyum kompozit kaplama yaparak estetiğini düzenledik. Aynı zamanda iç mefruşatında yaptığımız yeniliklerle bundan böyle üyelerimize daha kaliteli hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X