‘Amacımız güzel hizmet vermek’

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Hayri Türkyılmaz, belediyede görev yapan personel ile birlikte Mudanyalı hemşehrilerine hizmet etmenin ayrıcalık olduğunu ifade etti.

‘Amacımız güzel hizmet vermek’

ÖMER BİLİK

Türkyılmaz, “Ben Mudanya sevdalısı değil, Mudanya aşığı bir insanım. Yapacağımız projeler ile Mudanya’nın imajını değiştirmek istiyoruz. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız Mudanyalı hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir’ dedi.

Personelin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Başkan Türkyılmaz, yapacakları çalışmalar hakkında personeline bilgiler verdi. Türkyılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Belediyede çalışan arkadaşlardan işlerine sahip çıkmalarını istiyorum. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayın, her zaman güler yüzlü olun. Kesinlikle yasaların ve mevzuatın dışında olan işlere evet demeyin. Hepimizin tek amacı, Mudanyalı hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X