Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Amacımız güzel hizmet vermek

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Hayri Türkyılmaz, belediyede görev yapan personel ile birlikte Mudanyalı hemşehrilerine hizmet etmenin ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Mudanya Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Hayri Türkyılmaz,

ÖMER BİLİK

 

Türkyılmaz, “Ben Mudanya sevdalısı değil, Mudanya aşığı bir insanım. Yapacağımız projeler ile Mudanya’nın imajını değiştirmek istiyoruz. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız Mudanyalı hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir ‘ dedi. 

Personelin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Başkan Türkyılmaz, yapacakları çalışmalar hakkında personeline bilgiler verdi. Türkyılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Belediyede çalışan arkadaşlardan işlerine sahip çıkmalarını istiyorum. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayın, her zaman güler yüzlü olun. Kesinlikle yasaların ve mevzuatın dışında olan işlere evet demeyin. Hepimizin tek amacı, Mudanyalı hemşehrilerimize en güzel hizmeti vermektir’ dedi.


Avatar Seç KAPAT
Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, CHP'de olağanüstü kurultay için
Sıradaki Haber CHP Bursa’da imzalar tamam!