`Amacımız odaya yeni bir vizyon katmak`

Bursa Emlak Müşavirleri Odası`nın pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olan Ertuğrul Gündüz, “Amacımız odamıza yeni bir vizyon katmak ve imaj kazandırmak, ayrıca odamızın işlevliğini artırmak istiyoruz” dedi.

`Amacımız odaya yeni bir vizyon katmak`
Öncelikle üyelerin olağanüstü genel kongrenin neden yapılacağını sorgulaması gerektiğini dile getiren Gündüz, ”Temiz bir yönetim, tüm resmi kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışma ve meslektaşlarımızın haklarını sonuna kadar koruma hedefi ile oda başkanlığına aday oldum. Teknik bilgim ve donanımımla, dürüst ve işe vakıf ekibimle daha iyi hizmet vermek için meslektaşlarımızdan gerekli desteği görmek istiyorum” diye konuştu.
 
İLAN İÇİN WEB SAYFASI
 
Öncelikli hedeflerinin tapuda yaşanan sıkıntıyı gidermek olduğunu dile getiren Ertuğrul Gündüz, şöyle devam etti:
 
“Ayrıca sektörde yaşanan kaçak ve gayri resmi çalışmaların önünü kesmek, odamızdan verilmekte olan sertifikaların daha nitelikli bir duruma getirilmesini sağlamak istiyoruz. Mesleğimizi daha uzman ellere bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Halkımızı bilinçlendireceğiz. Üniversite ile görüşmeler yapıp, stajyer konusunda emlakçı arkadaşlarımıza destek sağlayacağız. Web sayfası kurup, her üyemize özel, ilanlarını yayınlayabileceği reklam sayfası açacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X