‘Amaçlarına ulaşamadılar’

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Mudanya’da devam eden demokrasi nöbetine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta ve sonuna kadar da ayakta kalacak” dedi.

‘Amaçlarına ulaşamadılar’

ÖMER BİLİK

Darbe girişiminin ardından Mudanya İskele Meydanı Atatürk Anıtı’ndaki demokrasi nöbetine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, ellerinde Türk Bayrakları’yla çok sayıda vatandaş katıldı. Burada vatandaşlara lokma dağıtılırken Mudanya Müftülüğü’nün ‘Darbeyi Lanetliyoruz’ pankartı büyük coşku ile karşılandı. 

Türk halkının yine bir tarih yazdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu millet sıradan bir millet değil. Bu devlet de sıradan bir devlet değil, onun için bu millet son sözü söyledi. Dedi ki, artık biz varız, artık Türkiye eski Türkiye değil, bu millet de eski millet değil. 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta. Bugüne kadar bunu yok etmek isteyen çok oldu ve bu milleti de yok etmek istediler, bu dini de yok etmek istediler. Bu ülkeyi de paramparça yapmak istediler, ama amaçlarına ulaşamadılar. 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta ve sonuna kadar da ayakta kalacak. Bu ezanlar da susmayacak, şanlı bayrağımız da dalgalanmaya devam edecek. 15 Temmuz’da yeni bir tarih yazıldı. Bundan sonra son sözü millet söyleyecek. 20 gecedir burada büyük sabırla tuttuğunuz demokrasi nöbetinden dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X