Aman bir yere gitmeyin!

Efsanelerden, transferin gözde isimleri Ozan Tufan, Serdar Aziz, Enes Ünal’a mesaj var.

Aman bir yere gitmeyin!

TOLGA ÖZTAŞ

 

Sedat Özden, Elvir Baliç, Ercüment Şahin, Mustafa Gönden ve Okan Yılmaz, Bursaspor’un yıldız isimlerinin yuvada kalarak yeni bir şampiyonluk için savaşmaları gerektiğini söyledi.  

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mustafa Gönden Professional Football Academy ‘JUNIOR LEAGUE BURSA’ organizasyonun fikstür çekimi önceki gece yapıldı. Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona Bursaspor’un efsane futbolcuları Sedat Özden, Okan Yılmaz, Ercümen Şahin, Elvir Baliç ve Mustafa Gönden önemli konularda yaptıkları konuşmalarla katıldı. 20-28 Aralık tarihleri arasında oynanacak turnuvada ayrıca 2 grupta 8 takımın şampiyonluk mücadelesi verecek.

Trabzon’u yeneriz!

Düzenlenen gecede bu hafta sonu oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçını OLAY Spor’a değerlendiren efsane isimlerden Sedat Özden, ‘Şenol hoca ile iyi bir ivme yakaladık. Eksiklere rağmen eğer o bildiğimiz oyunu ortaya koyarsak bence bu maçı kazanırız’ dedi. Organizasyona ev sahipliği yapan Mustafa Gönden ise ‘Takımın iyi motive olarak iyi bir mücadele ortaya koyacağını düşünüyorum. Bence hiç bir takım Bursa’ya favori olarak gelemez. Burda 1 puan bile az bizim için’ diye konuştu.

En iyisini istesinler!

Son zamanda isimleri sıklıkla İstanbul ve Avrupa kulüpleri ile anılan Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Enes Ünal içinde Bursaspor ile 3 kez gol kral olmuş Okan Yılmaz ve Real Madrid’e kadar uzanan kariyer yapan Elvir Baliç’e görüşlerini sorduk. Kral Okan Yılmaz, ‘Bursaspor artık yukarılara oynayan bir ekip. Bizim zamanımızda öyle değildi. Bence burada kalarak yeni bir şampiyonluk için savaşmalılılar’ dedi. Elvir Baliç ise, ‘Çok iyi düşünmeleri lazım. Giderler ise o takımıda basamak olarak görerek en iyi takımlara gitmeyi istesinler’ şeklinde konuştu.

‘Timsah Arena’da bizde oynayalım’

İnter Toto döneminin efsanesi Ercüment Şahin’de hem Trabzon maçını değerlendirirken hem de farklı bir istekte bulundu. Şahin,’O efsane İnter Toto zamanında timsah yürüyüşünü icat ettiğimizin üstünden bu yaz ile birlikte tam 20 yıl geçmiş olacak. O efsane kadro ile yeni yapılan Timsah Arena Stadı’mızda bir maç oynamak isteriz’ diye konuştu. Ercüment Şahin ayrıca takımın performansı ile ilgili ise, ‘Bursaspor’un bu sene daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. Trabzonspor maçında seyirci destek olursa 3 puan bizim olur’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X