Aman dikkat!

Bursaspor’un önündeki 5 maçlık seri ligdeki kaderini belirleyecek. Üst üste Fenerbahçe, Kayserispor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor’la karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, ligin ilkyarısında bu tablodan 10 puan çıkarmıştı.

Aman dikkat!

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların en çok düşüş yaşayan takımların başında Bursaspor geliyor. Oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkaran ve 4 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 27 puana adeta çakılıp kaldı. Timsah Arena’da kazandığı Antalyaspor galibiyetinin ardından Gençlerbirliği, Trabzonspor, Adanaspor ve Medipol Başakşehir’e mağlup olan Timsah’ın önündeki 5 maçlık seri bütün kaderini belirleyecek. 

ÜST ÜSTTE İKİ DIŞ SAHA

İlk olarak 11 Şubat Cumartesi günü kendisi gibi yaralı olan Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Bursaspor, ardından üst üste Kayserispor ve Kasımpaşaspor’a konuk olacak. Alt sıralarda bulunan iki rakibi karşısında neler yapacağı merak edilen yeşil beyazlılar, bu seriyi evinde oynayacağı Gaziantepspor ve deplasmandaki Osmanlıspor maçlarıyla noktalayacak. 

İLKYARI 10 PUAN

Bursaspor ligin ilkyarısında bu 5 maçlık seriden 10 puan çıkarmıştı. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de Pablo Martin Batalla’nın şık kafa golüyle deviren Timsah, Kayserispor’u 3-1, Kasımpaşaspor’u ise tek golle mağlup etmişti. Gaziantepspor’a hakem kararlarının tartışıldığı maçta 3-2’yle boyun eğen Timsah, Osmanlıspor’la ise golsüz berabere kalmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X