Aman Ebru duymasın!

Birbirinden ünlü mankenlerin görev aldığı defilede güzellere podyumda şarkılarıyla eşlik eden Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’ya yalnızca konser vereceğini söylediği için gazetecilerden haberi yayınlamamalarını rica etti.

Aman Ebru duymasın!

Önceki gün Ankara’da düzenlenen defile birbirinden güzel mankenlerle renklendi. Ünlü güzellere podyumda verdiği mini konserle eşlik edn Sinan Akçıl, defile sonrası ilginç bir itirafta bulundu.

Podyumda etrafını saran güzellere sürekli arkasını dönen Akçıl, ‘Ebru’ya sadece konser demiştim. Defileden haberi yok. Bu yüzden yayınlamazsanız sevinirim’ dedi.

FAVORİM ECE GÜRSEL

Bir yandan sevgilisi Ebru Şallı’dan çekinen Sinan Akçıl, diğer yandan podyumdaki güzel mankenlerle yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Fatoş Kabasakal, Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz ve Yeliz Öney gibi güzellerin yer aldığı defilede Ece Gürsel’in geçişi sırasında ‘Benim number one’ım Ece Gürsel’dir…’ diyen Akçıl’a karşılık ünlü manken de teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X