Aman nazar değmesin!

Kalesinde 360 dakikadır gol görmeyen Harun Tekin, kariyerinde bir ilki yaşadı.

Aman nazar değmesin!

Performansıyla göz dolduran Harun Tekin, kalesini adeta gole kapattı.

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim’in aday kadro için vazgeçemediği isimlerin başında gelen başarılı file bekçisi, kurtardığı penaltılar ve net pozisyonlarla takımının zirve yarışında olmasında ciddi rol oynadı.

Harun ligde son 360 dakikadır kalesinde gole geçit vermedi ve kariyerinde bir ilki yaşadı.

En son 6.haftadaki Gaziantepspor randevusunda gol yiyen başarılı eldiven, Osmanlıspor, Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında kalesinde adeta devleşti.

1 PUAN KAZANÇTIR

Karabükspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Harun ‘Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir oyun ve güzel bir mücadele verdik. Son dakikalarda birkaç pozisyona girdik, atsaydık galip dönebilirdik. Rakibimiz de kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Sonuçta 1 puan 1 puandır. Umarım bizi daha yukarılara taşır. Önemini ileriki haftalarda anlayacağız. Taraftarlarımız bize inanılmaz destek verdi. Bunu sahada hissettik. Gönül isterdi ki 3 puanla dönelim ama olmadı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X