Amansız yarış!

Her iki grupta ilk yarı itibariyle 13 takımın play-off savaşı sürüyor. Süper Amatör Küme A Grubu’nda Yenicespor, Keles Gençlikspor ve Emekspor ile B Grubu’nda Erdemlispor, Kestel Belediyespor ve Yenişehir Belediyespor devreye kazanarak girmesini bildi.

Amansız yarış!

TOLGA ÖZTAŞ

2 Grupta 24 takımın Bölgesel Amatör Lig vizesi aradığı Bursa Süper Amatör Küme’de ilk yarı maçları tamamlandı. A Grubu’nda geçen hafta liderliğe yükselen Yenicespor, evinde 1326 Pınarbaşıspor’u 2-0 ile geçerek yerini korudu. Mimarsinan’ı deplasmanda 4-1 mağlup eden Keles Gençlik, ikinci sıranın sahibi olurken, Emekspor ise Hamitlerspor deplasmanında 2-0 ile gülerek üçüncü basamağın sahibi oldu.

SÜRPRİZ YAŞANMADI

B Grubu’nda lider Erdemlispor deplasmanda Duaçınarıspor’u 4-1 mağlup ederek ilk yarıyı zirvede tamamlayı başardı. Takipçilerden Kestel Belediyespor sahasında Karadeniz Güvenspor’u 5-0 ile geçerek averajla ikinciliğe yükselirken, Yenişehir Belediyespor ise evinde Fethiye İdmanyurdu’nu 1-0 yendi. Üst taraftaki rakiplerinin puan kaybını bekleyen Elmasbahçespor da sahasında Demirtaşspor’u 5-0 gibi farklı skorla devirerek takibini sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X