Amasya’yı da geçtiler 25-24

Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Amasya Taşova YİBO engelini de kayıpsız aşarken, üst üste 7. galibiyetini aldı ve 2. sıradaki yerini korudu.

Amasya’yı da geçtiler 25-24

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Amasya Taşova YİBO’yi 25-24 mağlup ederek ligdeki üst üste 7. galibiyetini elde etti. Bu sezon zirve yarışından kopmayan ve 2. sırada yer alan Bursa ekibi, Taşovo Spor Salonu’nda oynanan maç büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın ilkyarısını 12-11 geride kapatan yeşil mavi beyazlılar, ikinci yarıda üstünlüğü yakaladı.

ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Bu sezon sergilediği performansla alkış alan Nilüfer Belediyespor, ikinci yarıda hücumda daha etkili gözüktü. Bu devrede rakip hücumları da durdurmayı başaran Bursa ekibi, üstünlüğü yakalarken, karşılaşmadan da 25-24 galip ayrılmayı bildi. Ligde ikinci sıradaki yerini koruyan yeşil mavi beyazlılar, üst üste 7. galibiyetine imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X