Amatör Spor Haftası Kocaeli’de Şöhretler Karması İle Başladı

Amatör Spor Haftası, Kocaeli İsmetpaşa Stadı’nda il protokolü ve spor yöneticilerin yer aldığı futbol maçı ile başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı…

Amatör Spor Haftası Kocaeli’de Şöhretler Karması İle Başladı

Amatör Spor Haftası, Kocaeli İsmetpaşa Stadı’nda il protokolü ve spor yöneticilerin yer aldığı futbol maçı ile başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü” tarafından her yıl Ekim ayında geleneksel olarak kutlanan “Amatör Spor Haftası” bu yıl önceki gün İsmetpaşa Stadında önce koktey ve ardından gösteri maçı ile başladı. 12-18 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftası kapsamında Kocaeli’de bir hafta boyunca sportif etkinlikler ile kutlamalar yapılacak. Amatör Spor Haftası açılışında karşılaşan Spor Spor ve Gençlikspor takımlarının gösteri maçında, eski Kocaelisporlu futbolcu aynı zamanda MHP Kocaeli milletvekili olan Saffet Sancaklı ve birçok eski Kocaelisporlu futbolcu forma giydi. Maçta forma giyenler arasında ayrıca Kocaeli Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli İşkur Müdürü Ulvi Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli İl hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Mecit Keskin, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş yer aldı. Açılış törenine MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Derince Spor AŞ Teknik Sorumlusu Ali Asım Balkaya, Körfez Belediye Başkan Danışmanı Metin Özkan, Kocaelisporlu eski futbolcular Kaan Dobra, Tuncay Akgün, Osman Çakır, Fevzi Açıkgöz, Derince Belediyesi Spor Danışmanı Sinan Kahraman, antrenörler, Yusuf Yazıcı İshak Zengin, Şaban Eraslan, KASKF yönetim kurulu üyeleri, İl Hakem Kurulu üyeleri, kulüp başkanları ve yöneticileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Ziya Ülhak Sarıgül, Metin Çimli, Engin Yaşan, Erol Arutan ve KASKF yönetim kurulu üyeleri ve ile davetliler katıldı. İsmetpaşa stadında oynanan maçın hakemliğini MHK eski başkanlarından eski FİFA kokartlı hakem Mustafa Çulcu yaptı. Gösteri maçına spor protokolü büyük ilgi gösterirken, Amatör Haftası nedeniyle maçın ikinci yarısında dev pasta protokolün katılımı birlikte kesildi. Spor spor ile Gençlikspor takımları hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. İkinci yarıda tüm futbolcular sahada yer alıp birlikte futbol oynamanın keyfini yaşadı. Amatör Spor haftası şenliğinde bugün Kapalı Atletizm pistinde eğlenceli atletizm yarışları yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X