Amatör sporcular mavi turda buluştu

Bursa’nın köklü spor kulüplerinden olan Demirtaş Spor Kulübü adından söz ettirmeye devam ediyor.

Amatör sporcular mavi turda buluştu

Demirtaş Spor Kulübü’nün öncülüğünde ve ev sahipliğinde Demirtaş Spor Kulübü, Bursa Aile Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik Spor Kulübü ve Suriyeli vatandaşlardan oluşan Bursa Kardeşler Spor Kulübü sporcuları ve aileleri Gemi turunda buluştu.

​Sporun herşeyden önce dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Metin Altepe, “Amatör spor camiası olarak hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Sporun ana teması, birlikte birşeyler paylaşmak, dostça ve kardeşçe mücadele etmek. Biz elimizdekini paylaşmayı seviyoruz. Burada üç farklı kulübüz, Demirtaş Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Bursa ASP Gençlik Spor Kulübümüz ve Suriyeli kardeşlerimizin kurduğu Kardeşler Spor Kulübü sporcuları ve aileleri burada. Sporun amacına uygun bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Bize destek veren Bursa ASP Gençlik Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayrak ve Kardeşler Spor Kulübü Başkanı Muhammed Matar kardeşimize ve bu etkinliği coşkuya çeviren sporcu ailelerine teşekkür ediyorum’dedi.

 

Keyifli geçen etkinliğin sonunda sporcular Metin Altepe’ye teşekkür ederken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X