Amatöre ‘Yıldırım’ destek!

Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleşen organizasyonda Yıldırım’da bulunan 31 kulübün 3000 sporcusuna 7756 adet spor malzemesi dağıtıldı.

Amatöre ‘Yıldırım’ destek!

TOLGA ÖZTAŞ

Yıldırım Belediyesi’nin Yeni Araç Filosu Tanıtımı ve 3000 Sporcuya Spor Malzemesi Teslim Töreni, binlerce ilçe halkının katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. 

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile çok sayıda genç sporcu, sporcu aileleri ve misafirler katıldı. 

Organizasyonda Yıldırım ilçesinde bulunan 31 kulübün 3000 sporcusuna 7756 adet spor malzemesi verildi.

Hedef hep zirve!

Törende ilk olarak söz alan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ı sporun merkezi olarak şekillendirmek için çalıştıklarını söyledi. Edebali, ‘İlçemizde bulunan 31 amatör spor kulübündeki 3000 sporcuya malzeme desteği vermekten gurur duyuyoruz. Gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapmaları için hizmet ediyoruz. Yıldırım’da spora ve sporcuya desteğimiz tüm hızıyla sürecektir. Biz Yıldırım olarak tüm branşlarda tüm takımlarımız ile her zaman birinciliği kovalayan ekipler olacağız’ dedi.

‘Yıldırım gibi’

İlçede spora verilen desteğin önemine de dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, ‘Yıldırım’da gençlerimiz ‘Yıldırım’ gibi yetişiyor. Bursa’da 127 bin sporcumuz bizzat sporla ilgileniyor. İstanbul’la yarışır düzeyde sporcu sayımız var’ diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ‘Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın, Yıldırım’ın sağlıklı bir şehir olması için ilçe belediyelerimizle birlikte yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Bütün belediyelerimizle sporun ve sporcuların her zaman yanındayız’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X