Amatörlere dev destek

Bursa’daki faaliyet gösteren spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı… BASKF Başkanı Osman Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirdeki bütün kulüplere katkı sağladığını belirterek, ‘Devletin eli ana eli, baba eli gibi’ dedi.

Amatörlere dev destek

UMUT KUTLUCA

09-15 Ekim ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında Tofaş Spor Salonu’nda amatör kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı. Cezaevinde kalan mahkumların yaptığı formalar da görücüye çıktı. Bursa’da faaliyet gösteren yaklaşık 500 kulübe malzeme desteği sağlanırken, hedefin 1200 kulüp olduğu açıklandı. Malzeme dağıtımından önce konuşma yapan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, amatör takımlarda devlet desteğinin önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:

DEVLET YANIMIZDA

‘Hem Spor bakanlığımız hem de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklaşa aldıkları bir karar gereği bu organizasyonu düzenliyor. Devlet yanımızda olduğunu göstermeye başladı. Bundan sonra da böyle devam edecek inşallah. Geçen seneki malzemeye kıyasla daha kaliteli hale geldi. İnşallah bir sonraki sezonda ayakkabılar ilave olur. Kulüplerimize 20 adet çanta, 20 adet eşofman, 20 adet yağmurluk, 20 adet de forma gönderdiler. Devletin olduğu yerde insan kendini güvende hissediyor. Devletin eli ana eli, baba eli gibi.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X