Amatörlerin iftar buluşması

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, 37 yıl önce çıktıkları yolda kocaman bir aileye sahip olduklarını belirterek, organizasyona katılanlara teşekkür etti.

Amatörlerin iftar buluşması

RECAİ UYSAL

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (BASKF) geleneksel iftarı spor ailesini bir araya getirdi. Kültürpark’taki Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleşen organizasyona AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay, 2. Başkan Ali Ademoğlu, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan Satık, TÜFAD Başkanı Sedat Özbağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ercan Ütücü ve çok sayıda davetli katıldı. 

PLANLAMA 30 HAZİRAN’DA

37 sene önce çok az kulüp, sporcu ve hakemle çıktıkları yolda bugün kocaman bir camia olduklarını belirten BASKF Başkanı Osman Kılıç, “Yaklaşık 30 bin üyeye ulaşan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduk. Yılda 6 bine yakın müsabaka yapıyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.  30 Haziran Cuma günü kulüp, antrenör ve hakemlerle yeni sezonun planlamasını yapacağız’ dedi. Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan Satık da Bursa’nın spor kenti olduğunu belirtirken, yapılan yatırımlarla sporda çok daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediklerini ifade etti. 

ÜZERİME DÜŞENİ YAPIYORUM

Sporun yükünü çeken amatör camiayla birlikte olmaktan keyif aldığını kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de “Bursa’yı spor tesisleriyle donatmaya çalışıyoruz. Sahada dişe diş mücadele ediyoruz ama bu tür organizasyonlarla geleceği planlamak için istişareler yapıyoruz. Bugüne kadar Bursa sporu için üzerime düşeni hep yaptım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Bursa ve Türk hakemliğine uzun yıllar hizmet veren emektar isimler BASKF’ın iftarında bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X