Amerika yakışıklı görsün

Topmodel Cindy Mello’yla kamera karşısına geçtiği reklamın tanıtımında projelerinden söz eden Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmi için Amerika’nın yolunu tutacağını söyledi.

Amerika yakışıklı görsün

TEK TÜRK OYUNCU BENİM

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Brezilyalı manken Cindy Mello’yla kamera karşısına geçtiği reklam filminin tanıtımı için eşi Başak Dizer’in sahibi olduğu modaevinde gazetecilerle sohbet etti. Yeni bir film teklifi aldığını müjdeleyen Tatlıtuğ, ‘Yabancı bir film olacak. Bunun için Amerika’ya giderek bir kaç ay kalacağım. Film hakkında pek detay veremiyorum ama tek Türk oyuncu ben olacağım’ dedi. 

KIZLAR İZDİHAM YARATTI

Oyuncu tanıtım boyunca özellikle genç kızlardan ilgi gördü. Tatlıtuğ’u görebilmek için mekana akın eden bayanlar sohbet edip fotoğraf çektirme fırsatı buldu. Sevenlerini kırmayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu arada kendisine yeteri kadar zaman ayıramamaktan şikayet etti. Oyuncu, ‘Sürekli bir koşuşturmacanın içindeyim. Eve gidebiliyor musunuz diye sorsanız yerinde olur. Ancak dinlenmeye vaktimiz kalıyor’ diye konuştu.

İÇİMİZ ISINDI

Cindy Mello’yla kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, ‘O da son derece profesyonel. Hava soğuk fakat görüntülerden sonra içimiz ısındı. Bizim stratejik bir ilişkimiz var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X