Amigo Yaşar dualarla anıldı

Bursaspor`un unutulmaz efsane amigolarından merhum Yaşar Genç, aramızdan ayrılışının 10.yılında Yeşilyayla Mezarlığı`ndaki kabri başında dualar ile anıldı.

Amigo Yaşar dualarla anıldı
Anma törenine Altyapı ve Futbol Okulu’ndan Sorumlu yönetici Ali Turan ve Tesisler ve Taraftar Dernekleri’nde sorumlu yönetici Enver Kumova’nın yanı sıra Yaşar Genç’in ailesi, sevenleri ve taraftarlar katıldı. Genç, mezarı başında edilen dualar ile anıldı.
 
Amigo Yaşar ile Bursaspor maçlarında görev yapan arkadaşı Amigo Fikret Akdağ yaptığı açıklamada ‘Bursaspor’da yeri doldurulamayacak bir ağabeğimizi burada bir kez daha andık. Eşimiz kadar seviyorduk Bursaspor’u. Bursaspor camiası böyle değerlerine yaşarken de destek olmalı. Allah yattığı yerde dinlendirsin’ dedi.
 
Ardiles lakablı Amigo Fikret Yorgun ise ‘Yaşar ağabeğimizin yanında tribünlerde büyüdük. Ben buradan taraftar derneklerimize sesleniyorum. Lütfen değerlerimize sahip çıkalım. Yaşar ağabeğimiz nurlar içinde yatsın. Bursaspor Yönetim Kurulu’na göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X