Ana arterler yenileniyor

Bursa’nın tüm bölgelerindeki çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey’deki ana arterlerde de düzenleme ve asfalt çalışması yürütüyor

Ana arterler yenileniyor

Karacabey’de sürdürülen yol çalışmalarını Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ili birlikte inceleyen Büyükşehir Belelediye Başkanı Recep Altepe, bir yandan Bursa’da ulaşımı rahatlatacak projelere yer verirken, diğer yandan benzer çalışmaları ilçelerde de sürdürdüklerini ifade etti. 

Kent merkezinde tüm ana arterlerin sıfırdan düzenlendiğini ifade eden Başkan Altepe, ana arterlerin tretuvarları, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yollarıyla Karacabey’e yakışır modern bir hal aldığını vurguladı. Altepe, ana caddelerle ilçelere yeni bir çehre kazandırıldığını söyledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, Büyükşehir’in desteğiyle Karacabey’in en kısa sürede çağdaş, yaşanabilir bir kent haline geleceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X