Anadolu Lisesi’nde sona geliniyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Anadolu Lisesi’nin en kısa sürede tamamlanarak eğitim-öğretime başlayacağını bildirdi.

Anadolu Lisesi’nde sona geliniyor

CEMAL KIRGIZ

 

AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Aydın ile birlikte Gemlik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, binanın en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Yılmaz, ömrünü tamamlayan eski binanın da hemen yıkılıp bahçenin daha da genişlemesinin sağlanacağını kaydetti. İnşaatın tamamlanması için gereken her türlü desteği vermeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “En kısa sürede Gemlik Anadolu Lisesi öğrencileri de yeni ve modern binada eğitim ve öğretim alacaklar” diye konuştu.

Yılmaz, eski binanın yıkılmasının ardından okul bahçesine kapalı spor salonu yapımı konusunuda gündemlerine alacaklarını sözlerine ekledi. Gemlik Anadolu Lisesi inşaatını Gemport A.Ş yaparken, ince işçiliğini de Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X