Anadolujet’ten ücretsiz aktarma fırsatı

Anadolujet, Bursa ve Sivas’tan hareketle Ankara aktarmalı seyahat edecek yolcularına özel aktarma kampanyası başlattı.

Anadolujet’ten ücretsiz aktarma fırsatı

Bu kapsamda 1 Nisan 2016 tarihine kadar bilet alan kişiler, belirlenen hatlarda 1 Kasım 2015 – 1 Nisan 2016 tarihleri arasında aktarma ücreti ödemeden uçacak.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, ”Halkın havayolu AnadoluJet, Bursa ve Sivas’tan Anadolu’ya Ankara aktarmalı seyahat edecek yolcularına ücretsiz aktarma imkânı sunuyor. 1 Nisan 2016 tarihine kadar biletlerini alan yolcular, Ankara’ya uçtuğu fiyattan Anadolu’nun dört bir yanına uçuyor. 1 Kasım 2015 – 1 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak uçuşları kapsayan kampanya, Ankara bağlantılı Bursa ve Sivas’tan Anadolu’ya yapılacak karşılıklı seferlerde geçerli olacak” denildi.

2008’DE KURULMUŞTU

Türk Hava Yolları’nın bir markası olarak 23 Nisan 2008’de Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayan AnadoluJet, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli ile operasyonuna devam ediyor. THY güvencesi altında yurt içi seferler düzenleyen AnadoluJet, her geçen gün uçuş ağını genişletiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X